Video Ekslusive:E Fundit! Flasin Nga Izolimi Babë E Bir Të Infe.Ktuar: Jemi Ne Kushte Sk.Andaloze, Ndi.Hmë! Ja Kur Kanë Hyrë Në Muriqan

Babë e bir, V.K dhe P.K,të infek tuar nga koronav orusit kanë telefonuar në redaksinë e Ora News, duke kërkuar ndi hmë për marrjen e shërbimit mjekësor.

Ata thonë se kushtet në dhomën e Infe ktivit janë ska ndaloze, ambient tepër i ftohtë dhe ka mungesë shërbimi. Ora News solli pamje ekskluzive të situatës.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Leave a Reply