Video Ekslusive / 6 Vjet Nga Vd’ekja E Olldashit, Tri Faktet Sho’kuese Dhe Një….

Disa muaj pas vd’ekjes në mënyrë konfidenciale me email-e në qarqe të ngushta qarkulluan tri foto shok’uese që tregonin të ndjerin pas aksid’entit.Imazhe tepër të rë’nda për tu parë: Shfo’rmimi i kokës së deputetit është i jashtëzakonshëm, tr’onditës: asnjë prej tipareve nuk është në vendin e vetë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni si ndodhi gjithqka:

Leave a Reply