VIDEO / E vërteta që kurrë nuk e mësuat për rra.hjen e Adelinës me Leonorën

Para disa viteve Në një mbrëmje dhjetori teksa po mbaheshin xhirimet festive të organizuara nga Naim Krasniqi, në prapaskenë po ndodhte shamata: Adelina e Leonora po ziheshin, po ofendoheshin dhe në fund, po rriheshiin.Ndoshta nuk e dinit, por policíiaa kishte ndërprerë për disa orë xhirimet, se Adelina Ismaili ishte shoqëruar për në stacionn,ndërkaq Leonora kishte përfunduar në sp.ital.Ata vazhdojnë ti kenë raportet e ngrira, por tani eshte zbulur edhe .PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply