Video e rrallë që shfaq yjet e estradës para 19 vitesh

Prapaskena të yjeve të estradës.

Shqiptarët në vende të ndryshme të botës jo rrallë herë dëgjojnë “live” muzikën shqipe. Estrada shqiptare mban mbrëmje muzike nëpër botë ku ka shqiptarë. Kjo gjë është bërë edhe në vitet e 90-ta e këtej.

Kameramani Besfort Hasani ka shpalosur arkivat, ai ka publikuar një video ku në të janë të përfshirë, yjet e muzikës si Shkurte Fejza, Bleona Qereti,Leonora Jakupi, Gili, Edona Lllaloshi, Nystret Muqiqi, e të tjerë, teksa po përgatiteshin për mbrëmjet muzikore që do t’i mbanin në Slloveni e Gjermani shtipe relamen mepposhte dhe shiko videon dhe shiko se si dukeshin keto vipa ne prapaskene para shume vitesh.

Leave a Reply