Video e rrallë: Ibrahim Rugova e Adem Demaçi duke festuar Vitin e Ri 1997

Bashkëpunëtori i afërt i presidentit Ibrahim Rugova, Adnan Merovci, ka postuar një video-incizim në profilin e tij zyrtar në Facebook për pritjen e Vitit të Ri 1997 të organizuar nga presidenti Rugova ku shihen personalitete të shumta të skenës politike të viteve ’90-ta.Në video-incizim shihen presidenti Rugova dhe veprimtari i çështjes kombëtare, Adem Demaçi duke ngritur dolli me rastin e Vitit të Ri 1997 së bashku me personalitetet e jetës politike.Shtypni ne foto rek1amen me poshte ndiqni pamjet

Leave a Reply