VIDEO E rrallë/ Dashuria që rre zikon bu rg: Kushërinjtë e parë martohen dhe presin një fëmijë

Një dashuri e pazakontë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka sho.kuar mbarë opinionin.

Një çift i martuar të dy nga 35 vjeç presin një fëmijë nga një lidhje inc.est.

Kjo shtatzëni ka ngjallur shumë reagime, ndërsa autoritetet mund të dë.nojnë çiftin që janë kushërinj të parë, pasi në Utah të SHBA-së, është një vepër që dë.nohet ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply