VIDEO / Befason Thaçi: ‘Une qetash me kandidu për kryeministër, i kisha marr 70 për qind të votave’ dhe kisha.!!

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi tha se po të kandidonte ai tani për kryeministër, do të zgjidhej sigurtë me mbi gjysmën e votave. Madje, presidenti Thaçi tha se ai do t’i kishte marrë 70 për qind të votave sepse populli i beson shumë dhe e din se ai është një vizionar mjaftë i madh që do t’a ndryshonte Kosovën shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.

Leave a Reply