VIDEO / Befason Fjolla Morina,pa e bo ktë gjo 2020 nuk hecen mirë

Ajo ka treguar çdo çdo hap për ndërhyrjen e fundit në të paasme dhe për komentet e shumta për lajmin se këngëtarja i ka zmad huar.’Është e vërtetë që kam bërë një ndërhyrje, por nuk ka të bëjë me operacion plastik, por lipostucion, pra thithje dhjami .Pas lindjes, mora shumë kilogramë, rreth 15, ndaj edhe e kisha të nevojshme të hiiqja dhjamin që më ishte krijuar dhe per at i hoqa .PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply