VIDEO / Ajo që i tha gjyshja Shpëtim Deskut kur e pa në TV! Do tju shkrijë së qeshuri…

Dikur na shfaqetj në emran si aktor humori në kuadër të shout televiziv “Përrallë me tupan”, ndërkaë viteve të fundit e shohim në rolin e prezantuesit, shkruan “Kosovarja”. Megjjthatë, Shpëtim Deskun, ende disa e therrasin sipas emrit të karakterit të tij të dikurshëm, “Molerit”. Desku, është duke drejtuar emisionin mjaftë të ndjekur “N’Kosovë” show, ku gjithmonë ka të ftuar interesant, që i ngacmon me pyetje,.,shtj,yp viidjeo rek.almen me pos.ht JA DHE VIDEO:

Leave a Reply