VIDEO / Adem Grabovci: 40 vite të plota punova për të mirën e këtij populli, nuk i mohova të drejtat e askujt

Ish-deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, i akuzuar në rastin “Pronto”, Adem Grabovci, ka deklaruar ditë më parë se dënimi moral e publik veçse është kryer, shkruan Gazeta Metro.

Grabovci i cili sot është shpallur i pafajshëm nga Gjykata Themelore e Prishtinës, ky vendim vjen për shkak të mungesës së fakteve se ai ka kryer ndonjë nga veprat që po akuzohej JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON:

Leave a Reply