Vëllezërit Shqiptarë Dysh Ohen Se Janë Me Koron.Avirus, Ala Rm Në Një Shkollë

Mediat greke raportojnë se ajo çfarë ka shkaktuar shqetësim në gjithë shkollën dhe zonën është fakti që vëllezërit ishin më herët në një udhëtim në Shqipëri, ku u takuan me babain e tyre që jeton në Italinë Veriore, zonë e prekur thellë nga koronavirusi.vMjekët e spitalit të Korinthit, ku po testohen nxënësit shqiptarë kanë qetësuar prindërit dhe mësuesit, duke shpjeguar se kanë simptoma të lehta. Ndërkohë, këshilli i prindërve kërkon të mbyllet urgjentisht shkolla.Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply