Vëllezërit nga Shkupi jetojnë në varfëri, por u japin shembull milionerëve: Truallin më të mirë e dhurojnë për…

Shembujt pozitiv jo çdo herë tërheqin sa duhet vëmendjen e opinionit, mirëpo shembulli i vëllezërve Jakupi nga fshati Paniçar i komunës së Sarajit assesi nuk mund të anashkalohet.Ata jetojnë në kushte modeste ekonomike. Merren me bujqësi, blegtori dhe me shitjen e drunjve, mirëpo kanë bë një veprim të cilin rrallë herë e bëjnë edhe biznesmenët që kanë pasuri milionëshe. Tre vëllezërit, Ekrem, Abdulla dhe Nevaip Jakupi kanë vendosur të dhurojnë truallin e tyre më të mirë për ndërtimin e shkollës.Ekipi i gazetës Lajm vizitoi vëllezërit Jakupi në këtë fshat të malësisë së Dervenit. Amaneti i babait të tyre para se të vdesë ka qenë që këtë truall një ditë ta dhurojnë për ndërtimin e shkollës dhe tre vëllezërit e kanë dërguar në vend këtë amanet.Shtypni ne foton poshte ketij shkrimi ndiqni videon…

Leave a Reply