Vëllai i Bleona Matës me Iot në sy kujton ditën kur ia rr.ëmbyen motrën: Ishim duke luajtur kur e morën, dua t’i them vetëm që të kthehet sa më parë…

Në atë kohë ai ishte vetëm 3 vjeç, por ngjarja i është ngulitur thellë në mendje.
Teksa kujton ditën kur motra e tij u zh.duk,
Armendi nuk mund të përfundojë deri në fund fjalinë,
pasi emocionet dhe lotët e pengojnë të flasë.
“Unë dua t’i them si vëlla i vogël të kthehet sa më shpejt e më parë. Ishim duke luajtur në oborrin e shkollës dhe erdhi Xhemilja dhe e mori… “, thotë mes lotësh Armendi ja dhe video ekeni me poshte shikojeni do ju dalin lo tet nga syte;

Leave a Reply