Vallëzimi I Nuses Në Dasmën E Saj Po Mahnitë Të Gjithë Në Rrjetet Sociale

Një video e publikuar në Facebook, është bërë virale në rrjete sociale. Videoja e shpërndarë nga faqja “Dasmat Shqiptare” në Facebook, ka marrë më shumë se 180 mijë shikime dhe shumë shpërndarje. Krejt kjo për shkak të vallëzimit të mahnitshëm të nuses në dasmën e saj. Shikojeni vallëzimin interesant të nuses, hape re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë duke e hap rek lamen e cial po le nam en rrjetet sociale dhe me jgere ne tejgith arrjetet.

Leave a Reply