Vajzës i zhduket tu mori papritur, prindërit thonë “e shëroi Zoti”

Lutjet e një familjeje në Teksas të SHBA-së u dëgjuan kur tu mori i pashërueshëm u zhduk mrekullisht nga truri i vajzës së tyre, duke i lënë mjekët pa fjalë.

Kur reporteri i KVUE u takua me 11 vjeçaren Roxli Doss, ajo po bënte atë që i pëlqen më së shumti të bëjë: t’i ngasë kuajt. Siç thuhet në webfaqen e Spitalit të Fëmijëve në Boston, DIPG është një tu mor shumë agre siv dhe vështirë i shërueshëm në bazën e trurit Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply