Vajza Shqiptare Ia Vj:edh Babait 45mijë Euro Dhe Nënës Te Gjithe Dukatin Që Kishte Shiko Se Cfarë Thonë Prinderit

Vajza shqiptare ia vjedh babait 45mije euro dhe nenes te gjithe dukatin qe kishte shiko se cfare thone prinderit.
Emocionuese nje vajze shqiptare ia vjedh prinderve te saj te gjithe pasurine qe kishin mbledhur tere jeten per ta studiur kete vajze te vetme qe kishin por me kte qe ben kjo i ati kishte marrur infarkt dhe nena me lot ne sy shikoni se si e lut vajzen qe kishte ikur te kthehet ne shtepi shtyp rek,lamen dhe shiko vidjon do befasoheni.

Leave a Reply