Vajza I Ofron Lypësit Një Kafe, Ai I Lë Një Letër Që E La Pa Fjalë

Një ditë të ftohtë, një studente me emrin Casey Fischer, ecte nëpër qendrën e qytetit para se të shkonte në klasë. Çdo gjë ishte si zakonisht, por papritmas u ndal për të parë se si një lypës kishte mbledhur disa para dhe po rrinte në të ftohtë.Ajo mori kafenë e saj dhe më pas i ofroi kafe edhe lypësit në anë të rrugës dhe u ul që të bisedonte me të.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhjdo..

Leave a Reply