Vajza I Lutet Profesorit Që T’i Lërë Pa Detyra, Por Si Këmbim Ai I Kërkon Diçka

Sipas informacioneve dhe provave të paraqitura nga i ati i një vajze tek autoritetet, për disa ditë mësuesi i ka kërkuar foto la kuriq një 16 – vjeçareje me qëllim që t’i linte nxënësit pa detyra gjatë festave të Pashkëve.Pasi lajmi u bë publik, nxënësit kanë pohuar se u vinin vazhdimisht kërkesa të tilla nga mësuesi shtypni rek,lamen dhe vazhdo lexo te plote lajmin i cili po le nam ne rrjetet socilae dhe me gjere ne te gjithe rrjetin dhe opinionin publik shtype rek,lamen nen kete shkrim dhe shiko lajmin me tutje.

Leave a Reply