Vajza e tij i bën pyetjen që nuk e priste, Ardit Gjebrea jep mesazhin në “Instagram” (Foto)

Pothuajse të gjitha figurat në publike i janë bashkuar thirrje “qëndro në shtëpi” e kështu edhe Ardit Gjebrea.

Sipas shkencëtarëve fëmijët janë më imunët nga koronavirusi, pasi shifrat kanë treguar se numri i tyre është shumë i ulët dhe se të moshuarit janë më të prekurit.

Por të flasësh me fëmijët dhe t’i mbash të izoluar prej kësaj pandemie është shumë e vështirë Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply