Vajza e re është vetëm në rrugë, pastaj një i pastrehë i thotë: ”Futu shpejt në makinë dhe mbyllu brenda!”

Një mbrëmje, Kate McClure, nga New Jersey, po ngiste makinën e saj në Filadelfia, kur, papritmas, makina u ndal, shkruan ShkodraNews. Ajo mendonte se mund të shkonte në shtëpi edhe pse drita e rezervës ishte ndezur, por kjo nuk ndodhi.

Ajo në panik vendosi të dilte jashtë mjetit dhe u nis për në pikën më të afërt të karburantit. Gjatë rrugës ajo u takua me një njeri të pastrehë, i cili i tha asaj të kthehej në makinë dhe të mbyllej brenda Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply