Vajza bën nevojën personale tek shtëpia e të dashurit, por ajo që i ndodh më pas do t’ju lërë pa fjalë

Një vajzë ka përjetuar një nga situatat më të sikletshme, që nuk e keni dëgjuar kurrë më parë. Ajo kishte lënë një takim me një djalë që e kishte njohur në rrjetin social “Tinder”, dhe pasi ishin takuar kishin shkuar tek shtëpia e tij për të parë një film. Por kur vajza ka përdorur tualetin, e ka bllokuar atë me nevojën personale dhe nga paniku ka tentuar ta hedhë më pas nga dritarja. Por duket se sikleti s’ka mbaruar me kaq, pasi nuk e ka hedhur në kopshtin poshtë shtëpisë por i mbeti në hapësirën ndërmjet dritareve, shkruan “BBC”. Shtyp ne rek aame dhe lxo lajmin e plote.

Leave a Reply