Urime… Pas 15 Djemve Zoti Me Dhuroi Nje Vajze Kush Me Uron Zoti..

Pasi u bë nëna e parë në Angli që kishte dhjetë djem njëri pas tjetrit, Alexis Brett iu dorëzua idesë se do te jetonte e rrethuar nga meshkujt. Por, 39-vjeçarja sapo ka sjellë në jetë fëmijën e saj të 11-të dhe më në fund është një vajzë e vogël. Duke njoftuar për ‘prurjen e re’ të enjten, nëna krenare tregonte se po kërcenin nga gëzimi si familje.Ajo shkruante:Prisja të më thoshin që do kishim një tjetër djalë. Por kur mora vesh që ishte vajzë nuk e mbajta dot më veten. U habita, por u gëzova në të njëjtën kohë. Tani ajo është këtu me ne, është një ndjenë e mrekullueshme.” Shtyp ne rek,lame dhe lexo lajmin ep lote.

Leave a Reply