Une jam nga Fshati, d ua te p unoj dhe ta bej nje ferme, Kush me thote S uksese Zoti u dhashte ate qe u M ungon

Une jam nga Fshati, d ua te p unoj dhe ta bej nje ferme, Kush me thote S uksese Zoti u dhashte ate qe u M ungon / hapeni marketingun vazhdoni me shfaqjet

Pershendetje shq iptareve kudo qe jane, une jam nje vajze e thjeshte nga Fshati. Kjo gje nuk me p engon aspak, sepse e dijme qe m entaliteti eshte ashtu qe p aragjykohen njerezit nga fshatrat e posaqerisht femrat / hapeni maretingun vazhdoni me shfaqjet

Une nuk merem me kesi lloj gjerash, nuk kam shkolle sepse nuk i kam k ushtet e n evojitura, por d ua te punoj forte me gjerat e mia dhe te krijoj nje ferme te madhe. O Zot kush me thote s uksese Zoti u dh ashte ate qe u m ungon dhe u dhashte gjitha te mirat /

Leave a Reply