“Unë jam Ana dhe sot va rrosa Dijen”/ Mesazhi pr ekës i vajzës që babai i v rau nënën

Ishte data 26 shkurt (vetëm 2 ditë më parë), ku në mes të qytetit të Durrësit, një burrë vr au me levë hekuri gruan e tij.

N gjarja ndodhi në lagjen numër 12 të Durrësit, në të cilën Rruzhdi Tosuni, 63 vjeç, në dyqanin që tregtonte metrazhe, go diti fat alisht të ndjerën Hajdije Tosuni, 59 vjeçe, e cila ndërroi jetë si pasojë e pl agëve të marra.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply