Uji shërues në Gushavc të Deçanit që te pastron fytyren brenda dites

Ky burim ka mbetur ashtu siç e ka krijuar natyra dhe uji i tij ka shekuj që cilësohet si ilaç natyral për një varg sëmundjesh, siç janë sëmundjet e eshtrave, tkurrjet e lukthit, hemorragji të lëkurës, njolla në fytyrë etj. E numri i vizitorëve në këtë vend po shtohet çdo ditë e më shumë, jo vetëm nga qytetarët e Komunës së Deçanit, por edhe nga rajone tjera të KosovësMadje, për të vizituar këtë vend, shumë qytetarë udhëtojnë me kilometra të tëra, raporton “#gjesi” nga T7.I tille është edhe rasti i Blerim Gashit, qytetar nga Peja i cili tash e sa vite frekuenton këtë vend.Po ashtu, edhe Burim Lokaj është një i ri deçanas që së bashku me familjen e tij e konsumojnë ujin e Gushavcit.E se numri i vizitorëve është rritur dukshëm, e dëshmojnë edhe statistikat nga Komuna e Deçanit. Shtyp ner ke lame dge elxo lajmin e plote.

Leave a Reply