Uaa Ç’më Bëre! Gruaja Shqiptare Vë Duart Në Kokë Kur Zbulon Se Burri I Saj Kishte …

Një grua ka marre lajmin e re nde per te shoqin e saj.Ai u gjet i paj ete në oborrin e shtëpisë së shokut të tij në Itali rreth orës 13:00 të ditës së djeshme.Ka qene gruaja e v.i.ktimës, e cila e zbuloi në kopshtin e shtëpisë së mikut të tij. E dëshpëruar ajo thirri për ndihmë policine.Shty,pe rek.lam.en dhe vazdho ..

Leave a Reply