U njohen nga Faceb00k, ja kush eshte bashkeshorti i Rudina Magjistarit

Rudina Magjistari dhe ish-kampioni i Kickboxit, Xhavit Bajrami janë njohur në Facebook. Ata nuk njiheshin më parë, kur Xhaviti i shkruajti Rudinës një mesazh përshëndetës.
“Përshëndetje nga Tokio”, i kishte shkruar Xhaviti moderatores së cilës i kishte bërë përshtypje ky mesazh dhe nga kurioziteti e ftoi në emision, bën të ditur Xing.al.
“Impakti i parë ishte sapo e pashë kur hyri në studio, pastaj u plotësua edhe nga detaje të tjera”, është shprehur Rudina.
Çifti sot janë të martuar dhe prindër të një vajze te mrekullueshme. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply