U ndanë sepse e d hunonte, burri i pe nduar i kërkon falje gruas në studio

Vazhdimisht ndodh që midis një çifti të ketë konflikte dhe mosmar ëveshje, të cilat shpeshherë mund të çojnë drejt ndarjes. E tillë ishte historia e Bledit me Majlindën, që çelën këtë të shtunë puntatën e programit “Dua të të bëj të lumtur”.
Bledi dhe Majlinda ishin njohur nëpërmjet një telefonate të rastësishme dhe menjëherë kishin rënë në dashuri. Kishte qenë Majlinda ajo që kishte telefonuar Bledin dhe nga biseda që kishin zhvilluar ishin pëlqyer shumë. Por lidhja e çiftit të ri kishte kaluar shumë peripeci derisa ishin martuar dhe kishin sjellë në jetë dy fëmijë. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply