U Martuan Vitin Që Shkoi, Shqiptarja Dhe Xhamajkani Bëhen Prindër Për Herë Të Parë

Arjola nga Tirana dhe Obie nga Xhamajka u bënë të njohur për publikun shqiptar kur morën pjesë tek “Lufta e nuseve”.

Edhe pse jo shqiptar, Obie kërceu vallet tona popullore dhe këndoi shqip këngët e dasmës. Tashmë ata janë bërë edhe prindër të një vajze të cilës ia kanë vënë emrin Kesia.

Arjola emigroi në Kanada kur ishte fare e vogël. Kur nisi shkollën e mesme në klasën e saj erdhi një nxënës i ri që i tërhoqi vëmendjen. Si duket ishte dashuri me shikim të parë.Tashmë pas 14 viteve ata kanë mundur t’i bëjnë ballë paragjykimeve dhe jetojnë të lumtur Shty,pni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet dhe ndiqni ato…

Leave a Reply