U martua për letra në Gjermani, por u shokua kur e kuptoi se burri i saj…

Në sezonin e verës me ardhjen e kurbetçarëve, 24 vjeçarja në një nga kafenetë e qytetit e pa Gazin, djaloshin 30 vjeçar që jetonte dhe punonte në Gjermani.

Bukuroshes 24 vjeçare i ra në sy ai pasi që kishte makinën e veçantë në Gostivar dhe që binte në sy. Rrëfimi është i shoqes së vajzës protagoniste, e cila e kishte shoqëruar ate edhe në ditët e njohjes me Gazin.Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply