U kthye nga Kina, flet studentja shqiptare: S’ka vend për panik, qëndrova 14 ditë në ka ran…

U kthye nga Kina, flet studentja shqiptare: S’ka vend për panik, qëndrova 14 ditë në ka rantinë.Ajo

tha se së bashku me një grup studentësh u izoluan brenda ambienteve të universitetit ku studionin dhe u informuan se si të mbroheshin dhe kujdeseshin për higjienën personale.Doçi shtoi më pas ajo u nis për në Shqipëri, por u mbajt në një k arantinë për dy javë në Turqi, dhe pasi testi doli negativ, u kthye në atdhe JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply