U Dha Dy Fëmijëve Për Të Ngrënë, Por I Mori Jet ën Me Një Gabim Që E Bëjmë Të Gjithë Çdo Ditë

Një nënë është bërë shkakëtare për humbjen e fëmijëve të saj.Ajo i ka mar jetën fëmijët e saj pa vetëdije duke u dhënë mëngjesin.Të ditur janë bërë vetëm emrat e fëmijëve Agustin dhe Maria.Nëna e tyre u kishte dhënë mëngjesin fëmijëve para se të shkonin në shkollë.Por pas dy orësh nënën e marrin në telefon për t’i thënë se fëmijët e saj ishin në gjendje të rëndë në spital Shty,pe rek,lame,n dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply