U deshtën 15 minuta të arrin 15milion shikime / Në Gjermani nga Era e fort fluturon LOPA (VIDEO)

Gjermania duhet të përgatitet për një uragan që do të shkaktojë dëme në infrastrukturë dhe do të paraqesë kërcënim edhe për jetën e njerëzve, sipas meteorologut Andreas Friedrich të Shërbimit të Motit Gjerman.Stuhitë me shpejtësi të erës mbi 119 kilometra në orë konsiderohen uragan .EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply