U dashuruan në Facebook, 44-vjeçarja braktis 9 fëmijët për të riun nga Afrika. “Gjeta dashurinë e vërtetë”

44 vjecarja nga West Boldon u larguan nga familja e saj per tu lidhur me djalin e ri qe njohu ne rrjetet sociale Heidi Hepworth tha se si ajo e takoi Mamadou Jallow, 32 nga Kamboxhia në Facebook dhe biseduan per shume mauj me rradhe.Kur u pyetën: “A besoni se kjo është dashuria e vërtetë?” Ajo u përgjigj: “Po, jam shumë e lumtur qe gjeta nje njeri te till qe me lumturon pa mase” ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply