TURP!! 3 mijë euro për një nuse, si i shiten vajzat Shqiptarëve burrave Serbë

3 mijë euro për një nuse, si i shiten vajzat shqiptarëve burrave serbë Sipas shtypit serb, dhjetëra të rinj serbë janë duke u lidhur në martesë me vajza shqiptare. Zakonisht këto lidhje bëhen në formën e shkuesive dhe dhëndri serb paguan rreth 3 mijë euro për një nuse shqiptare dhe më pas e përshtat atë me gjuhën dhe traditat familjare.. shtip nerekk.llammn dhe shiko videon e plote e cila po terbon shqiptaret ne te gjitha trojet se si po na shkojn vajzat duke u martuar me serbe.Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply