Trumpi I Drejtohet Popullit Amerikan: Ju Njoftoj Se Nga Ky Moment Ne Do Të…

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump iu ka drejtuar popullit amerikan me një fjalim në Shtëpinë e Bardhë pas su lmit të Iranit me rak eta bal istike në bazat ushta,rake amerikane në Irak.Presidenti amerikan ka thënë që Irani nuk do të ketë bombardime te ash pra sepse irani don te na sul,moj.Shty,pni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet dhe ndiqni ato

Leave a Reply