Trump: ‘Shqiptarët e Kosovës meritojnë viza sa më shpejtë’ sepse ata jan njerëz…

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Tramp deklaroi se Kosova meriton liberalizim të vizave sa më shpejtë, sepse sipas tij tanimë të gjitha kushtet janë plotësuar dhe nuk ka nevojë më për pritje.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Tramp tha se ai ka biseduar tanimë me përfaqësuesit e Bashkimit Europian, si dhe ka treguar se kur do të ndodh liberalizimi i vizave .EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply