‘Tronditëse’ kjo çfarë u tha për Albin Kurtin në këtë vend në…!?

Marrëdhënia me media dhe shoqërinë civile do të jetë edhe më e keqe”, ka shtuar ish-sekretari i VV’së Sipas Molliqajt, qeveria e mundshme e Kurtit do të karakterizohej me dështime “në rrafshet makro” Për ta dëgjuar videon kliko në reklamë:“E ka një model të dështuar ekonomik, vetëm nga forcat e brendshme”, është shprehur ai.Megjithatë, Molliqaj ka thënë se nuk beson që Kurti do të dështonte në qeverisje sa i përket rrafsheve të vogla Molliqaj ka paralajmëruar në emisionin “A Show”, në televizionin T7, se Kurti si kryeministër i Kosovës “do ta zvogëlojë demokracinë në vend” dhe ja inqizimi i plot i ti ndiqni pamjet duke shtypur ne foto rek1amen me poshte dhe lexoni tepl ote lajmi i cili po le nam.

Leave a Reply