Tri Veturave Të Mërgimtarëve Iu Shpërthehen Gomat Në Serbi – Apelojnë Të Kihet Kujdes Në Autostradën E Nishit

VIDEO / Tri veturave të mërgimtarëve iu shpërthehen gomat në Serbi – apelojnë të kihet kujdes në autostradën e Nishit Sipas tij, gjatë të premtes mbrëma janë paraqitur edhe dy raste tjera, ku dy vetura të mërgimtarëve e kanë pësuar në mënyrë të njëjtë, duke i shpërthyer gomat e veturave.Ndërkaq thonë se kjo po bëhet edhe për të përfituar financiarisht.Ata kanë bërë apel te të gjithë bashkatdhetarët që kalojnë nga Serbia, që të kenë kujdes në dalje të autostradës së Nishit stipe relamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare tregojne ashkatdhetaret tane qe iu ndodhi kjo.

Leave a Reply