Tre fëmijë vdi qën në shpërthimin në Rramanli, banorët nuk mbajnë mend tra gjedi të tillë

Tre të vde kurit në fatke qësinë që ndodhi sot në Rramanli janë fëmijë, konfirmuan edhe nga spitali i Kumanovës dhe fshatarët e Rramanlisë. Tragjedi të tillë banorët e fshatit Rramanli nuk mbajnë mend me numër të madh të vik timave dhe të lënduarve nga një familje. Sipas të dhënave të para të SPB-së Kumanovë, fatkeqësia ka ndodhur pas shp ërthimit të bombolës me gaz në shtëpinë familjare të SH.A.
Nga MPB informojnë se rreth orës 10:00 në Rramanli në shtëpinë pronësi e SH.A. gjatë shpërthimit të bombolës tre fëmijë të moshave 8. 9 dhe 11vjet kanë vd ekur në vendin e ngjarjes.ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply