Tranohet Nusja Me Shoqe: Kjo Është Dasma Kosovare Me Interesante Qe E Keni Pa Najhere

Tranohet Nusja me shoqe: Kjo është Dasma Kosovare me interesante qe e keni pa najhere Kemi pare qe ne Kosove ne vitet e fundit janë duke u organizuar skenografi te ndryshme ne ditën e dasmës nga dhëndri dhe nusja, shkruan Dardania Press. Ne ketë video shihet ne fillim nusja duke u marre dorën disa vajzave me këngën e ‘kanes” por pastaj çka ndodh është e papritur Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply