Tranohet nusja me shoqe: Kjo është dasma Kosovare me interesante që e keni pa najhere

Tranohet Nusja me shoqe: Kjo është Dasma Kosovare me interesante qe e keni pa najhere Kemi pare qe ne Kosove ne vitet e fundit janë duke u organizuar skenografi te ndryshme ne ditën e dasmës nga dhëndri dhe nusja, shkruan Dardania Press. Ne ketë video shihet ne fillim nusja duke u marre dorën disa vajzave me këngën e ‘kanes” por pastaj çka ndodh është e papritur Per te pare vid;eon e plote sht ip nerek.kllamm e cila po ben buje ne rrj etet soc iale.

Leave a Reply