Tramp: ‘Kosova meritojnë viza sa më shpejtë’ (VIDEO)

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Tramp deklaroi se Kosova meriton liberalizim të vizave sa më shpejtë, sepse sipas tij tanimë të gjitha kushtet janë plotësuar dhe nuk ka nevojë më për pritje.

Tramp tha se ai ka biseduar tanimë me përfaqësuesit e Bashkimit Europian, si dhe ka treguar se kur do të ndodh liberalizimi i vizave.. PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply