Trag/jedia në Gjilan:Ja reagimi i familjarve kur e kuptojnë ngjarjen.. (Video)

V r asja e katërfishtë që ka ndodhur pasditen e sotme ka tronditur Gjilanin. Prokuroria ka njoftuar se zyrtarja policore Valdete Bllaca ka vr arë prindërit dhe dy vëllezërit e saj e më pas edhe veten

Sipas informatave të para të Prokurorisë, e dyshuar për vr asjen e katër anëtarëve të familjes e pastaj edhe për vetëvr asje është zyrtarja policore, Valdete Bllaca Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply