Tradita E Tme Rrshme, Shikoni Çfarë I Bën Dhëndri Nuses

Një video e publikuar në Facebook, tregon traditën e tme rrshme në një fshat diku të Turqisë. Ditën e dasmës, kur nusja arriti në oborrin e shtëpisë së dhëndrit, në prani të të gjithë të ftuarve, dhëndri godet me shuplakë nusen.Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju.Pasi nusja ulet dhe dhëndri ia heq vellon, ai i bie shuplakë asaj për të përmbushur kështu traditën e çuditshme,Madje, ajo që është edhe më e tmerrshme, është fakti se të pranishmit e duartrokasin këtë akt të pabesuesh .Shty,pe rek,lame,n dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply