Tra.gjedi ne Tirane! Vogëlushi ka rënë në Lanë, skarpata e betonit nuk e ka lejuar fëmijën të ngjitet sipër (I vd.ekur nga 17 shkurti)

Pl.as kuja në lagjen rome në Shkozë. Pas nxj.errjes së trupit të 5 vjeçarit nga përroi në Shkozë, banorët janë rebeluar përpara kamerave.

“Jemi romë. Po na gë.njejnë. Duhet të kishin bërë murin këtu në përrua. Kemi shumë kalamanj. Nuk kërkoi njeri për fëmijën tonë. Pse nuk kërkuan. Pse jemi romë ne dhe nuk jemi shqiptarë. Pse na keni lënë kështu” , qa.jnë gratë rome përpara kamerave.

5 vjecari Klodian Hashimi u gjet gjatë ditës së sotme i paj.etë në lumin e Lanës, ndërkohë që ishte shp.allur i humbur që në 17 shkurt.

Ky i fundit ka rënë në lumë, dhe për shkak të lartësisë së skarpatës së betonit, nuk e ka pasur të mundur të ngjitet më lart.рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply