Top Story pyet Zylfie Haklajn: A je ti ek zek utorja e Rasim Lumneshit? Ja përgjigja e saj!

Top Story pyet Zylfie Haklajn: A je ti ek zek utorja e Rasim Lumneshit? Ja përgjigja e saj!
Për ngjarjen u ak u zua Zylfije Haklaj, e cila u pyet nga Top Story, nëse ajo ishte autorja e këtij k ri mi të rë n dë.“Një ditë që të ketë drejtësi të pavarur në Shqipëri do ja them Berishës e të gjithë që do jenë aty do e dëgjojnë të vërtetën”, tregon Zylfije Haklaj, motra e Haklajve.Pas ngjarjes, ajo u cilësua në media si Shota e Haklajve JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply