TOMË GASHI TREGON PSE E SHQELMOI LYPËSIN NË SHESHIN “NËNË TEREZA” NË PRISHTINË SJAM ASPAK PISHMAN ATA JANË…

Avokati Tomë Gashi ka folur rreth rastit ku ai shihej duke shqelmuar një shportë të plastikës të një personi që kërkon lëmoshë në sheshin e Prishtinës.Gashi ka thënë se ata persona keqpërdoren nga bosat e tyre. Ai ka thënë se nuk e ka goditur personin.“Ka qenë shportë e plastikës, nuk është goditë asnjë person. Unë kam zyrën aty, ai vend duket se është shënjestër, ata më së paku janë lypësa, apo persona që kërkojnë lëmoshë. Janë mashtrues, të cilët janë keqpërdorur prej bosave të tyre”, ka thënë Gashi për T7.Shtypni foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato.

Leave a Reply