Tirana në kohën e koronavirusit/ Si duket kryeqyteti sot, pamjet me dron

Tirana në kohën e koronavirusit/ Si duket kryeqyteti sot, pamjet me dron
Tanimë që qeveria ka marrë m asa të rr epta për ndalimin e përhapjes së koronavirusit, Tirana dhe jo vetëm duken si qytete ‘b osh’.
Më poshtë ju sjellim disa pamje me dron nga kryeqyteti./TCH Ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply