Thjesht Vendoseni Këtë Përzierje Nën Gjuhë Para Se Të Shtriheni Për Të Fjetur Dhe Ajo Që Ndodh Është E Mahnitshme!

Ne të gjithë kemi nevojë për një gjumë të mirë gjate natës.Ekspertët thonë se ka shumë faktorë te ndryshëm që mund të shkaktojnë pagjumësi, siç janë: stresi, depresioni, ankthi, problemet në punë etj. Kur shkoni në shtrat, nuk mendoni për të fjetur, por mendoni problemet tuaja në punë, problemet familjare ose mendoni për gjërat, të cilat duhet të bëni ditën tjetër.Per ta lex,uar pos.timin e plo,te shty,pni rek,lam,en me po.sht,e …

Leave a Reply